2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Demszky: Az OLAF jelentés egy baromság! – Videó!

Megdöbbentő videó került ki az internetre! Demszky Gábor nem kertel, őszintén és határozottan belemondja a kamerába a véleményét az OLAF-ról, azaz az Európai Csalás Elleni Hivatalról. Az egykori szabaddemokrata főpolgármester szerint az OLAF jelentés nem más, mint egy baromság!

Az internet népe nem volt rest, rögtön lecsapott az őszinte kirohanásra, már mém is született a bukott szadeszes OLAF vallomásáról:


Demszky nem szórakozott, kertelés nélkül elmondta az őszintét, szerinte az OLAF teljesen lényegtelen, egy nulla, jelentései nagy része amúgy is baromság, és azoknak semmiféle jogi vonatkozásuk nincs és nem is lehet!

Véleményének nem is olyan régen adott hangot, a performanszot tavaly adta elő, amikor az uniós hivatal épp a 4-es metró MSZP–SZDSZ-es gigamutyijával foglalkozott. Az OLAF akkor megállapította, a 4-es metróvonal építésekor elkövetett korrupció volumene uniós összevetésben is dobogós helyen áll, Magyarország történetének pedig a legnagyobb közpénzmutyijáról van szó. A hivatal szerint a projekt során mintegy 167 milliárd forint kár érhette a magyar államot, Magyarországnak pedig 59 milliárd forintnyi uniós támogatást kell visszafizetnie Brüsszelnek.

A jelentés több balliberális politikust is felelősnek nevezett a metrópanamázásban, köztük Demszky Gábort. A bukott SZDSZ-es főpolgármester nem ment el a parlamenti vizsgálóbizottság meghallgatására, ugyanakkor baráti közegben szívesen nyilatkozott „ártatlanságáról”.

A teljes videó ide kattintva tekinthető meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.