2020. július 06., hétfő
Csaba

Belföld

Demszky: Az OLAF jelentés egy baromság! – Videó!

Megdöbbentő videó került ki az internetre! Demszky Gábor nem kertel, őszintén és határozottan belemondja a kamerába a véleményét az OLAF-ról, azaz az Európai Csalás Elleni Hivatalról. Az egykori szabaddemokrata főpolgármester szerint az OLAF jelentés nem más, mint egy baromság!

Az internet népe nem volt rest, rögtön lecsapott az őszinte kirohanásra, már mém is született a bukott szadeszes OLAF vallomásáról:


Demszky nem szórakozott, kertelés nélkül elmondta az őszintét, szerinte az OLAF teljesen lényegtelen, egy nulla, jelentései nagy része amúgy is baromság, és azoknak semmiféle jogi vonatkozásuk nincs és nem is lehet!

Véleményének nem is olyan régen adott hangot, a performanszot tavaly adta elő, amikor az uniós hivatal épp a 4-es metró MSZP–SZDSZ-es gigamutyijával foglalkozott. Az OLAF akkor megállapította, a 4-es metróvonal építésekor elkövetett korrupció volumene uniós összevetésben is dobogós helyen áll, Magyarország történetének pedig a legnagyobb közpénzmutyijáról van szó. A hivatal szerint a projekt során mintegy 167 milliárd forint kár érhette a magyar államot, Magyarországnak pedig 59 milliárd forintnyi uniós támogatást kell visszafizetnie Brüsszelnek.

A jelentés több balliberális politikust is felelősnek nevezett a metrópanamázásban, köztük Demszky Gábort. A bukott SZDSZ-es főpolgármester nem ment el a parlamenti vizsgálóbizottság meghallgatására, ugyanakkor baráti közegben szívesen nyilatkozott „ártatlanságáról”.

A teljes videó ide kattintva tekinthető meg!

Kapcsolódó Cikkek