EUR: 316,13 Ft
CHF: 281,64 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb Miskolc

Döntetlennel ért véget a DVTK–Vasas találkozó

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Szusza Ferenc Stadionban játszott a DVTK a Vasas ellen. Az első félidőben nem született gól, a második játékrészben a hazaiak egy szerencsésnek mondható lövését a ráadásban Dušan Brković fejesével egyenlítette ki a DVTK.

Bódog Tamás vezetőedző így nyilatkozott: Küzdelmes mérkőzést játszottunk, az utolsó pillanatban sikerült pontot szereznünk. Az mindig szerencsés, ha a 94. percben tudsz egyenlíteni, ebből a szempontból, hála Istennek, de úgy gondolom, hogy a mérkőzés képe alapján megérdemelten. Hozzátette, hét közben győztek Felcsúton, ami nem kifogás, hiszen profi sportolókról van szó, de éppen ezért választották ezt a taktikát, ami az első negyedórában ült is: „vártuk, hogy az ellenfél hibázzon”.


Dušan Brković (jobbra ) harmadik diósgyőri bajnokiján másodszor talált be az ellenfél hálójába – fotó: dvtk.eu

– Labdát szereztünk, ki kellett volna használni az így kialakított két-három nagy helyzetet. Azt nem állítom, hogy uraltuk a mérkőzést, az első félidőben is volt húsz perc, amikor közünk nem volt hozzá, akkor a Vasas erősebb volt, de a második félidő alapján megérdemeltük a pontot. Sok hibával játszottunk, hogy ennek a pálya minősége volt az oka, vagy az ellenfél vezető gólja után túlzottan siettettük a játékot és igyekeztünk egyenlíteni, azt meg kell beszélni. Helyzeteket alakítottunk ki, ezen a pályán az akarat nagy lökést adott – mondta a vezetőedző.

– Elégedett tudok lenni a hozzáállással, természetesen voltak hibák, több volt ebben a mérkőzésben jóval, mint amit kihoztunk. Szerettünk volna három ponttal hazautazni, egy lett belőle, de ha az utolsó percben egyenlítesz, akkor rendben van. Idegenben egy jó Vasas ellen mindig öröm pontot szerezni.


Kapcsolódó Cikkek