2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Hódmezővásárhely

Ébredj fel!

A hódmezővásárhelyi Végletek zenekar már nem ismeretlen a rockzene kedvelőinek. A formáció öt év szünet után tért vissza 2017-ben, most pedig új stúdiómunkával készülnek. Követve a mai trendeket, az elkészült három dalukat nem egyszerre hozzák nyilvánosságra.

Az első új Végletek-szám, amivel megismerkedhet a nagyközönség, az Ébredj fel! címet viseli, és napokon belül megtalálható lesz a videó- illetve zenemegosztó oldalakon.

A hódmezővásárhelyi Végletek zenekar három új dallal rukkol elő az idén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.