2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szombathely

Edzőtáboroztak az amerikai focisták

A szombathelyi amerikai focicsapat rengeteget fejlődött a márciusi csepregi edzőtáborban. Tatár István csapatkapitány és a kemény legények a Győr Sharks csapatával együtt készültek gőzerővel a Divízió I-es bajnokság tavaszi szezonjára.

– A március 3–4-i közös felkészülés nagyon jól sikerült, az edzőtáborban rengeteget dolgoztunk, fejlődtünk, a meglévő hibákat is kijavítottuk. Sok segítséget kaptunk a győri csapattól, akiknek ezúton is köszönjük a közös edzőtáborozást. Vendégeink a HFL-ben, vagyis a kiemelt bajnokságban játszanak és amerikai játékosok, valamint edző is segíti munkájukat.


Elkezdték a felkészülést az amerikai focisták Fotó:BM

A győriek közreműködésével nagyon sokat dolgoztunk a taktikánkon, de át tudtuk beszélni a gyengéinket is. Szerintem a csapat technikailag és csapatszinten is sokat erősödött – értékelte lapunknak a hétvégi edzőtábort Tatár István, a Szombathely Crushers csapatkapitánya. A Szombathely Crushers március 17-én lép először pályára Divizió I-es bajnokságban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.