EUR: 323,28 Ft
CHF: 283,35 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Szombathely

Edzőtáboroztak az amerikai focisták

A szombathelyi amerikai focicsapat rengeteget fejlődött a márciusi csepregi edzőtáborban. Tatár István csapatkapitány és a kemény legények a Győr Sharks csapatával együtt készültek gőzerővel a Divízió I-es bajnokság tavaszi szezonjára.

– A március 3–4-i közös felkészülés nagyon jól sikerült, az edzőtáborban rengeteget dolgoztunk, fejlődtünk, a meglévő hibákat is kijavítottuk. Sok segítséget kaptunk a győri csapattól, akiknek ezúton is köszönjük a közös edzőtáborozást. Vendégeink a HFL-ben, vagyis a kiemelt bajnokságban játszanak és amerikai játékosok, valamint edző is segíti munkájukat.


Elkezdték a felkészülést az amerikai focisták Fotó:BM

A győriek közreműködésével nagyon sokat dolgoztunk a taktikánkon, de át tudtuk beszélni a gyengéinket is. Szerintem a csapat technikailag és csapatszinten is sokat erősödött – értékelte lapunknak a hétvégi edzőtábort Tatár István, a Szombathely Crushers csapatkapitánya. A Szombathely Crushers március 17-én lép először pályára Divizió I-es bajnokságban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.