2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb III.kerület

Egészségkörútra fel!

Folytatódnak az ingyenes szűrőprogramok a kerületben. A Szent Margit Rendelőintézet és az önkormányzat az idén is megrendezi Egészségkörút Óbudán elnevezésű programsorozatát, amelyet 2014-ben indítottak útjára.

Az Egészségkörút Óbudán idei első állomása a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelőjében volt.

A Vöröskereszt munkatársai újraélesztést is tanítottak a fiataloknak a Szent Margit Rendelőintézetben (Fotó: Máté Krisztián)

Testtömeg-index mérésére volt lehetőség az Egészségkörúton (Fotó: Máté Krisztián)

Kérésre a tüdő állapotát is felmérték a szakemberek (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.