EUR: 322,69 Ft
CHF: 282,78 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Egy afgán migráns agyonvert egy 27 éves belga anyát

A szörnyű eset kedden hajnalban történt. Egy szomszéd arra lett figyelmes, hogy egy autó elhajt a ház elől, majd arra, hogy a kora reggeli órákban a meggyilkolt nő 4 és 7 éves kislányai pizsamában kószáltak az utcán. A ház lakói azonnal riasztottak a rendőrséget írja a voiceofeurope.

A kislányok azt mondták, hogy édesanyjuk a földön fekszik és csupa vér. Az egyik szomszéd felment a lakásba, de már nem tudott segíteni az anyukán. – Amíg élek, nem fogom elfelejteni, amit láttam. Szörnyű volt látni a kislányok kétségbeesését. A gyilkos migránst végül Limburgban fogta el a rendőrség, a kicsiket pedig egy otthonban helyezték el. Az eset hallatán szinte egész Belgium sokkot kapott.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.