EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Egy szakértő szerint többfajta feszültség munkál a Jobbikban

Többfajta feszültség munkál a Jobbikban; a kipattant ügyeknek politikai és jogi következménye lehet – erről Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója beszélt az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Mint mondta, a párt “politikai pálfordulása” miatt csalódottak lehetnek azok, akik korábban “a nemzeti radikális mozgalom különböző leágazásaiban vettek részt”. A szakértő kérdésesnek nevezte, hány szavazatot hoz és mennyit visz ez a “mozgás” a pártnak.


Ugyanakkor “bűncselekmény gyanúja mindenképpen felmerül” azon médiajelentések kapcsán, amelyek szerint anyagi ellenszolgáltatást kínáltak más pártok jelöltjeinek a visszalépésért, de a büntetőjogi mellett az ügy a párt imázsát jelentősen rombolja.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.