EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Együtt futott a szigeten Boris Johnson és Szijjártó – Fotók!

Akik a zord időjárás ellenére sem riadnak vissza a reggeli futástól a Margit-szigeten, azok könnyen lehet, hogy látták a futópályán kocogó külügyminisztereket, Boris Johnsont és Szijjártó Pétert.

Akadt aki fel­is­merte Nagy-Bri­tan­nia és az Egye­sült Ki­rály­ság kül­ügy­mi­nisz­te­rét, amint Szij­jártó Péter tár­sa­sá­gá­ban, szinte még haj­nal­ban több ki­lo­mé­tert fut­nak le együtt. Boris John­son és a ma­gyar kül­ügy­mi­nisz­ter rég­óta na­gyon jóban van­nak egy­más­sal. Be­le­fért még egy csa­ládi va­csora is – számolt be a Ripost.


Boris Johnsonnal jó barátok vagyunk, úgyhogy tegnap este nálunk vacsorázott otthon, Dunakeszin. Jó fej volt a srácokkal, meg is kedvelték ők is nagyon. Mivel tavaly éppen a Budapest Maraton napjára szervezett programot Londonba a közép-európai külügyminisztereknek, ezért akkor nem tudtam indulni a versenyen, úgyhogy tegnap “fájdalomdíjként” a tavalyi London Maraton hivatalos pólóját hozta nekem ajándékba. Én egy Puskást mezt adtam neki, amit a reggeli futáshoz fel is vett. A ma reggeli 15 km-es edzésem utolsó 5 km-ére csatlakozott be, úgyhogy egy jó fél órát futott együtt a havas szélben – árulta el Szijjártó Péter a lapnak.

A brit politikust nem csak Szijjártó kedveli, hiszen hazájában hatalmas népszerűségnek örvend a sokszínű Boris, aki többek között 8 évig London polgármestere is volt.

Kapcsolódó Cikkek