EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb

Elárverezi cuccait a válás után Russel Crowe

Az Oscar-díjas Russel Crowe hamarosan végleg elválik feleségétől, Danielle Spencertől. A Gladiátor és a Robin Hood sztárja azonban a szomorkodás helyett inkább leleményesen hasznot húz a válásból, értéktárgyait ugyanis egy aukción fogja elárverezni. Az online vásáron a rajongók hozzájuthatnak az egykori szerelmes pár személyes tárgyaihoz, köztük bútorokhoz, hangszerekhez és olyan egyéb holmikhoz, amelyek valaha a színészek közös életét jelentették. Az aukció találóan A válás művészete nevet kapta, és több mint kétszáz terméket foglal magában, köztük például a Gladiátor című film ikonikus kocsijának egy másolatát is.

Russel Crowe (forrás:Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.