EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Elgondolkodtató kép készült Vonáról

Nem tűrik tovább a Jobbik korábbi, eredeti nézeteit valló politikusok Vona Gábor baloldal felé való közeledését. Ezt bizonyítja az Elég nevezetű Facebook oldal nemrégiben feltöltött képe is. Az összeszerkesztett fotón Vona Spinoza-házban történt botrányát állítják szemben az igazi Jobbikos szellemiséggel. 

Az Elég nevű Facebook-oldal által közzétett kép, nyilvánvalóan arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy a Jobbik elnöke elárulta korábbi nemzeti érzelmű szavazóit, és a liberális nemzetrontók felé fordult, amelynek egyik legjellegzetesebb és legundorítóbb pillanata az volt, amikor tavaly novemberben Vona Gábor a Spinoza Házban tartott nyilvános bűnbánatot az összegyűlt liberális elitnek – írja az Origo.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.