2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Zalaegerszeg

Elismerték a legjobbakat

Ünnepi megemlékezést tartottak a magyar ápolók napja alkalmából a Zala Megyei Szent Rafael Kórház dísztermében. Az immár hagyományos rendezvényen azokat az egészségügyi dolgozókat díjazták, akik tevékenységükkel példát mutatnak a mindennapokban.

Kossuth Zsuzsa-emléklapban részesült Maár Andrea Zsófia, a gyermekosztály sürgősségi szakápolója, aki több évtizedes lelkiismeretes és pontos munkavégzésével, szorgalmával és sokoldalúságával érdemelte ki az elismerést. Szintén emléklapot vehetett át Marton Zoltánné, a mikrobiológiai laboratórium vezető asszisztense, őt szakmaszeretete, a hivatása iránti elkötelezettsége, a betegek szolgálatában példaértékű hozzáállása miatt részesítették a díjban. Elismerték az ortopédiai osztályon diplomás ápolóként dolgozó dr. Oroszlánné Pilipár Krisztina munkáját is, aki kiváló szervezőkészségének köszönheti a kitüntetést. Az Év oktatója díjban részesült Szabó Valéria, a szemészeti osztály egyetemi okleveles ápolója. A Magyar Ápolási Egyesület elismerő díszoklevelét 2018-ban az ápolási osztály vezetője, Szekér Tamás kapta, kimagasló szakmai és egyesületi munkásságáért, az ápolásban kifejtett tevékenységéért.


Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.