2019. március 26., kedd
Emánuel

Külföld

Elítélték a nevelt lányát halálra verő migránst

Harminchét év letöltendő börtönbüntetést kapott az az afrikai származású bevándorló férfi, aki három napon át kegyetlenül kínozta a mostohagyerekét annak testvére szeme láttára – írja a Daily Mail. Az eset még 2015-ben történt az ausztráliai Új-Dél-Walesben.

A lap szerint a 33 éves, afrikai származású férfi a 2000-es évek elején költözött Ausztráliába, és 2009-ben került kapcsolatba egy helyi kétgyerekes anyával. Az ügyben megszólaló tanúk szerint a migráns 2011-től rendszeresen verte felesége kislányait, 2015 júliusában a később meggyilkolt mostohalányának eltörte az állkapcsát és kiverte az egyik fogát. Három hónappal az eset után a nőnek el kellett utaznia, ekkor borult el teljesen az afrikai agya.


A bíróság szerint a bevándorló három napon át kínozta a kislányt, a hatóságok nagyjából 50 sérülést találtak a holttesten. A férfi még egy zoknit is beletömött a lány szájába, hogy a szomszédok ne hallják a kiáltozását, az ágyhoz kötötte, majd egy léccel szétverte az arcát, és több bordáját is eltörte. Később nadrágszíjjal kínozta tovább. A hazaérkező anya már holtan találta a 12 éves gyereket. Testvére olcsóbban megúszta, őt „csak” megverte.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek