EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Külföld

Eltemették az eltűnt cicát, majd két nap múlva megjelent

Az  Emma nevű viharban elveszett egy angliai család szeretett macskája. A család elindult, hogy megkeresse Willow-t aki a vihar idején tűnt el. Az egyik országúton azonban megtalálták egy macska tetemét, aki kísértetiesen hasonlított az ő cicusukra. A halott állatott hazavitték és eltemették, majd két nappal később, mindenki legnagyobb meglepetésére megjelent otthonukban az igazi Willow.

Johhny és Catherina a szülők akiknek van két fiúk a 7 éves Josh és a 4 éves Buddy. Az egész családot megrázta kedvencük elvesztése a feleség szerint Ő még nem látta ennyire lesúlytva férjét.


– Johnny még meg is síratta a macskáját – mesélte férjéről Catherina.

Két kisfiúk Josh és Buddy, annyira maguk alatt voltak a cica temetése után, hogy se iskolába sem óvodában nem mentek másnap.


A szomorú család semmiféle módon nem akart lemondani Willowról és csakhogy lelkükön könnyítsenek mindennap tettek ki ételt és italt, pont mint az előtt kedvencüknek.

Pár nap elteltével a család arra lett figyelmes, hogy a kitett étel elfogyott, és csodák csodájára a 7 éves Josh Willowal a kezében rohant be házukba.

Catherina az történéseket Így jellemezte: Ez hihetetlen, nyilván más macskáját temettük el a kertünkben, de annyit mondthatok, szép temetése volt – írja a Fox News.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek