EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XIX.kerület

Emelt szintű informatika és robotika a Puskásban!

Új lehetőségek várják a Puskás Ferenc Általános Iskola tanulóit a 2018–2019-es tanévben. Az intézmény – további tizenhárom kerületi iskolával együtt – tavaly év végén kapott az iskolákat fenntartó Klebelsberg Központtól informatikai eszközöket, így tovább bővül a kínálat.

A 2018–2019-es tanévre emelt szintű informatikai és robotikai osztályt indít az első és ötödikes évfolyamos diákok számára a Puskás iskola. Az emelt szintű informatikaoktatás már az első osztálytól kezdve heti két szaktárgyi órát és két szakkört, míg a felsősöknél induló emelt szintű informatikai és robotikai osztály heti két szaktárgyi órát és két szakkört jelent. A tanulók számára a programozás, robotika, weblapszerkesztés, videószerkesztés, irodai szoftverek megismerése mellett az ECDL Base számítógép-kezelői jogosítvány megszerzésére is lehetőséget biztosítanak.

(fotó: kispest.info)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.