2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Erdélyi férfi Vonának: Te török kö..ög!

Folyamatosan szivárognak az újabb és újabb videók Vona Gábor marosvásárhelyi látogatásáról. A legújabb felvételen a fórum egyik felszólalója megdobálta a Jobbik elnökét, akit arra kért, hogy minél előbb hagyja el Székelyföldet – írja az Origo, ami arról számol be,  hogy elképesztő düh halmozódott fel a székely emberekben az általuk árulónak tekintett politikussal és pártjával szemben.

Mára már elérte a Jobbik, hogy Vona Gábort legalább annyira ne kedveljék Erdélyben, mint Gyurcsány Ferencet.


Először találkozunk, de nem vagyok boldog, sőt, nem tetszésemet fejezem ki ön iránt – fakadt ki Vona Gábor erdélyi fórumának egyik résztvevője a Vadhajtások.com nevű Facebook-oldalra feltöltött újabb videón.

A felháborodott felszólaló végig emelt hangon beszélt a láthatóan megzavarodott jobbikos elnökhöz. „Te török köcsög, jegyezd meg, hogy nem csak pályát, hanem útirányt is rosszul választottál” – folytatta mondandóját az idősebb székely. Ezután Vonát nem kívánatosnak nyilvánította Székelyföldön, akinek azt javasolta, hogy húzzon el innen nagyon gyorsan. „Persona non grata vagy, tűnj el!” – tette hozzá, és saját fórumán megdobálta a szebb napokat látott párt szebb napokat látott elnökét. Beszédét több alkalommal erős taps szakította félbe. Áll a bál Erdélyben az árulónak tartott Vona jelenléte miatt – írja az Origo.


 

Mint arról vasárnap beszámoltunk, több magyar is megelégelte Vona Gábor jelenlétét Marosvásárhelyen árulónak tartották és követelték, hogy menjen haza.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek