EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Erényöv hordására kényszerítenék a német lányokat

Vasárnap este Essen belvárosában 8: 30-kor, hét kiskorú migráns szexuálisan molesztált három fiatal lányt.

A merkeli németország tragikus hétköznapjait éli. Nap mint nap migránsok erőszakolnak meg fiatal német lányokat. A hivatalos válasz többnyire az, hogy változtassanak szokásaikon a német lányok, öltözködjenek kevésbé kihívóan, vásároljanak olyan nadrágokat, amelyeket le lehet lakatolni mert ez majd megakadályozza, hogy megerőszakolják őket.


A tizenéves lányok hét órakor találkoztak a férfiakkal, akikkel a metrón kezdtek beszélgetni. A Kettwiger Straße mentén haladtak a Rathausgalerie és az Essen székesegyház között. Amikor a nők elköszöntek tőlük, a migránsok elkezdték őket molesztálni. A lányoknak azonban szerencsére sikerült elmenekülniük. Az eset után hívták a rendőrséget. A hét férfi 15 és 17 év között van, déli megjelenésű, részben feltehetően arabul beszél. A nyomozók egyelőre teljes erővel keresik a bevándorlókat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.