EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Érettségi után összeköltözik barátnőjével Pintér Tibor

Pintér Tibor túl két házasságon egy nála huszonhárom évvel fiatalabb lány mellett találta meg a boldogságot. Olyan komolyak a terveik egymással, hogy Frida hamarosan a színészhez is költözik, ám azelőtt még egy komoly próbatétel vár rá: le kell érettségiznie.

– Immár egy éve vagyok szerelmes Fridibe, aki most fog érettségizni egy vidéki gimnáziumban. Talán soknak tűnhet a köztünk lévő korkülönbség, de a színészek világában ez egyáltalán nem számít egyedi esetnek. A legnagyobb példaképeim is rendre húsz, harminc, sőt negyven évvel fiatalabb lányokkal élték le az életüket – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, akinek meglepően komoly tervei vannak a mindössze húszéves lánnyal.


– Ha elvégzi az iskolát, felköltözik hozzám Budapestre. Itt képzeli el a jövőjét, méghozzá velem. Stabil a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy majd csak lakva ismerjük meg egymást igazán.  Mostanában csak heti, kétheti rendszerességgel tudunk találkozni, ami mennyiségben igen kevés, de minőségben annál több. Olyankor maximálisan egymáséi vagyunk, igyekszünk minél inkább belefolyni a másik életébe. Ő gyakran elkísér előadásokra, ott van velem a háttérben, míg én igyekszem őt jó tanácsokkal ellátni a jövőre nézve. Megvan köztünk a kémia, és azt hiszem, ez a legfontosabb – magyarázta a színész, aki Fridával nem mindig járt a fellegekben. Néhány hónappal ezelőtt egy komolyabb mosolyszünet is volt köztük, amikor is a színész nyilvánosság előtt flörtölt Tóth Andival. A lány akkor szakított is a nőcsábász színésszel, ám végül rájött, hogy számára mégiscsak ő az igazi. Az érzés pedig kölcsönös, most azt is megtudtuk, hogy miért.

– Azért választottam Fridit, mert ő képes tükröt tartani nekem. Engem annyi felszínes, kétszínű ember vesz körül nap mint nap, hogy megváltás, amikor vele vagyok. Neki ami a szívén, az a száján, és ez ritka az én életemben. Soha nem kertel, csakis az igazat mondja, még ha az néha fáj is. Gyakran tesz például megjegyzéseket az öltözködésemre vagy a hajam állapotára, de tudom, hogy csak jót akar. Az évek során viszont azt már megtanultam, hogy mellettem csak olyan nő tud megmaradni, aki engedi, hogy szálljak, hiszen ha szeretem, úgyis visszarepülök – árulta el Pintér Tibor.


Pintér Tibor és Frida (forrás: Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek