EUR: 326,58 Ft
CHF: 300,08 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Érettségi után összeköltözik barátnőjével Pintér Tibor

Pintér Tibor túl két házasságon egy nála huszonhárom évvel fiatalabb lány mellett találta meg a boldogságot. Olyan komolyak a terveik egymással, hogy Frida hamarosan a színészhez is költözik, ám azelőtt még egy komoly próbatétel vár rá: le kell érettségiznie.

– Immár egy éve vagyok szerelmes Fridibe, aki most fog érettségizni egy vidéki gimnáziumban. Talán soknak tűnhet a köztünk lévő korkülönbség, de a színészek világában ez egyáltalán nem számít egyedi esetnek. A legnagyobb példaképeim is rendre húsz, harminc, sőt negyven évvel fiatalabb lányokkal élték le az életüket – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, akinek meglepően komoly tervei vannak a mindössze húszéves lánnyal.


– Ha elvégzi az iskolát, felköltözik hozzám Budapestre. Itt képzeli el a jövőjét, méghozzá velem. Stabil a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy majd csak lakva ismerjük meg egymást igazán.  Mostanában csak heti, kétheti rendszerességgel tudunk találkozni, ami mennyiségben igen kevés, de minőségben annál több. Olyankor maximálisan egymáséi vagyunk, igyekszünk minél inkább belefolyni a másik életébe. Ő gyakran elkísér előadásokra, ott van velem a háttérben, míg én igyekszem őt jó tanácsokkal ellátni a jövőre nézve. Megvan köztünk a kémia, és azt hiszem, ez a legfontosabb – magyarázta a színész, aki Fridával nem mindig járt a fellegekben. Néhány hónappal ezelőtt egy komolyabb mosolyszünet is volt köztük, amikor is a színész nyilvánosság előtt flörtölt Tóth Andival. A lány akkor szakított is a nőcsábász színésszel, ám végül rájött, hogy számára mégiscsak ő az igazi. Az érzés pedig kölcsönös, most azt is megtudtuk, hogy miért.

– Azért választottam Fridit, mert ő képes tükröt tartani nekem. Engem annyi felszínes, kétszínű ember vesz körül nap mint nap, hogy megváltás, amikor vele vagyok. Neki ami a szívén, az a száján, és ez ritka az én életemben. Soha nem kertel, csakis az igazat mondja, még ha az néha fáj is. Gyakran tesz például megjegyzéseket az öltözködésemre vagy a hajam állapotára, de tudom, hogy csak jót akar. Az évek során viszont azt már megtanultam, hogy mellettem csak olyan nő tud megmaradni, aki engedi, hogy szálljak, hiszen ha szeretem, úgyis visszarepülök – árulta el Pintér Tibor.


Pintér Tibor és Frida (forrás: Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.