EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Budapest XIV.kerület

Értékeink a Stefánia Palotában

Nem véletlenül kapta az Értékeink címet a Kassák Alkotóművészek Társasága Egyesület Stefánia Palotában látható kiállítása, hiszen az egyesület tagjai számára fontos, hogy megőrizzék, megmutassák az ország értékeit, legyen az egy épület, növény, táj vagy virág.

A téma megjelenhet akvarellen, festményen, fotón, textilen. A lényeg, hogy az alkotók saját eszközeikkel mutassák be azt, ami érték és szépség hazánkban.

Az egyesület tagjai számára fontos, hogy megőrizzék, megmutassák ország értékeit, legyen az egy épület, növény, táj, virág. A téma megjelenhet akvarellen, festményen, fotón, textilen (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.