2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Tatabánya

Értékes táncosok

Újabb kinccsel bővült a megyei értéktár: a Népház Show Formációs Táncegyüttes is bekerült a megye büszkeségei közé. Nem véletlen tehát, hogy éppen az ő produkciójuk nyitotta a Tatai-medence értékünnepe keretében nyílt kiállítást.

– Hatalmas öröm és büszkeség, hogy a helyi értékek közé sorolnak minket – hangsúlyozta Boros Ilona, az együttes művészeti vezetője. – Mindig, minden fellépésen igyekszünk a legjobb formánkat hozni. A lányok rengeteget gyakorolnak, és az utánpótlás-csoportoknál is kemény munka folyik. Az a célunk, hogy minden rendezvényen minőségi produkciót nyújtsunk. Szerencsére általában vastaps kíséri a táncokat, de fantasztikus érzés, hogy a döntéshozók is elismerik azt, amit lassan három évtizede képviselünk.


Mindig, minden fellépésen igyekeznek a legjobb formánkat hozni

A Népház Show Formációs Táncegyüttes tagjai a koreográfiák elsajátítása mellett lelkesen nevelik az utánpótlás korosztályokat. Tizenegy csoportban közel 300 fiatal táncos nevelkedik jelenleg az egyesületnél.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.