2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XVIII.kerület

Esőben is tisztelegtek a hősök előtt

Idén már tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Imre–Lőrinc futóversenyt március idusán. Az egyfajta sportos tisztelgés a forradalom és szabadságharc hősei előtt most is sokakat vonzott, még a zord idő sem riasztotta el a futókat.

Az 1848-49-es eseményekre rendre futással is emlékeznek a kerületben. Nem volt ez másképp idén sem, az önkormányzat, a Városgazda Utánpótlás Akadémia, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és a Lőrinc 2000 SE most is megrendezte a Sportkastélytól induló és ott is véget érő futóversenyt. Most is minden korosztálynak lehetőséget biztosítottak a szervezők, hogy kisebb, nagyobb távokat teljesítsenek, sőt, kerékpáros versenyeket is beiktattak.

Mindent beleadtak! (Fotók: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.