2020. április 04., szombat
Izidor

Aktuális

Európa öngyilkosságot követ el

„Európa öngyilkosságot követ el. A legtöbb ma élő ember még meg fogja tapasztalni az általuk ismert Európa eltűnését, és népei elveszítik az egyetlen otthonuknak nevezhető helyet a világon” – kemény szavak Douglas Murray Európa furcsa halála című könyvéből. Összegyűjtöttünk 7 + 1 fájó, igaz, érdekes tényt,gondolatot abból a könyvből, amiről az utóbbi időszakban sokan beszélnek.  

Bevándorlás. Identitás. Iszlám. Mit tartogat számunkra a jövő? – ezeket a kérdéseket járja körül Douglas Murray nemrég magyarul is megjelent könyve, az Európa furcsa halála.


A magyar kormányon kívül kevesen foglalkoztak azzal, hogy mekkora problémát okoz (és fog okozni a jövőben) az illegális bevándorlás.  Douglas Murray azonban nem hallgatja el azokat a történéseket, tragédiákat, borzalmakat amelyek többek között például azt eredményezték, hogy Magyarországnak kerítést kellett felhúznia, hogy megvédje a saját és Európa határait.  Ha nem lett volna kerítés, akkor 2017-ben több mint 44 ezer ember lépett volna illegálisan Magyarország és Európa területére. És hogy ezzel kapcsolatban miért érdekes Murray könyve? Mert ellentétben a ballib médiával nem akarja eltagadni az illegális migrációval kapcsolatos létező problémákat. Összegyűjtöttünk 7+1 fájó, igaz, érdekes tényt, gondolatot Európa furcsa halálából, amit mindenképpen érdemes elolvasnia annak, aki aggódik Európa és a saját jövője miatt.

M, mint Mohamed


„A tömeges bevándorlás során nem az történik, hogy a több ember ugyanúgy több jót hoz be. Ha arról beszélünk, hogyan tett ez a folyamat gazdagabbá minket, akkor azt is mutassuk be milyen tekintetben tett szegényebbé: például olyan kulturális ellentéteket idézett elő, amilyeneket soha nem akartunk látni. 2011 januárjában kilenc muszlim férfit ítéltek el Londonban, mert tizenegy és tizenöt éves gyerekekkel folytattak szexuális kereskedelmet. Egy alkalommal a szexrabszolgaként eladott tizenegy éves lányt megbillogozták, mégpedig az őt megbecstelenítő férfi nevének kezdőbetűjével: M, mint Mohamed. A bírósági meghallgatáson elmondták, minden azért történt, mert Mohamed „tudatni akarta, hogy a lány az ő tulajdona, és ezt mások számára is nyilvánvalóvá akarta tenni”. Ez nem Szaúd-Arábiában vagy Pakisztánban esett meg, (…) Mindez Oxfordshire-ben folyt 2004 és 2012 között.  Amikor ezek az esetek eljutottak a bíróságig, kiderült, hogy a helyi rendőrség, a hivatalok, gondozók nem jelentették a bevándorlókkal kapcsolatos bűnügyeket, mivel féltek a rasszizmus vádjától.  A média közvetítette a tárgyalásokat (…) a banda esetében az „ázsiai” jelzőt használták, miközben majdnem mindegyikük pakisztáni származású muszlim volt. Kevésszer került szóba a bíróságon, hogy az áldozatokat pontosan azért választották ki, mert nem voltak muszlimok”

Miért nem az öböl menti országok fogadják be a migránsokat?

„Az öböl menti együttműködés tagállamai, Kuvait, Bahrein, Katar, az Egyesült Arab Emirátusok, Szaúd-Arábia és Omán összesen nulla szír menekültnek adtak menedéket 2016-ban. Fahad al-Shalami egy interjúban a francia 24-es csatornán magyarázta el, hogy az öböl-országok miért nem adnak menedéket a szíreknek.

„Kuvait és a többi öböl tagállam nagyon drága, ezért nem felelne meg a menekülteknek – mondta – Sokkal jobb azoknak, akik dolgozni akarnak. A közlekedés drága. Kuvaitban sokba kerül a megélhetés, míg Libanonban és Törökországban talán olcsóbb. Ezért jobb, ha fizetünk nekik (hogy ott maradjanak). Végül is nem fogadhatunk be egy másik helyről, más atmoszférából érkező embereket. Ezek az emberek pszichológiai problémákkal küzdenek, traumatizáltak – mondta”

Brutálisan megerőszakolták, ő felelősnek érezte magát

„A bűnösség érzete iránti vágy kétségtelenül megtalálja a végpontját az európai liberális társadalmakban: ők az elsők a történelemben, akiket ha megütnek, azt kezdik kutatni, hogy mivel érdemelték ki. Az enyhítetlen történelmi bűntudat a mai napig tart. Ennek köszönhetően mindig Európa a hibás, még akkor is, ha éppen támadják. A legutóbbi bevándorlási hullám előtt néhány évvel egy baloldali norvég politikust, Karsten Nordal Haukent (aki saját magát feministaként, antirasszistaként és heteroszexuálisként határozza meg) brutálisan megerőszakolta saját otthonában egy szomáliai menekült férfi. Az elkövetőt elkapták és DNS-vizsgálat segítségével beazonosították. Miután négy és fél évig volt börtönben, a támadót visszatoloncolták Szomáliába. Mindezek után a norvég médiában a férfi (vagyis az áldozat – a szerk.) arról nyilatkozott, hogy bűntudatot érez emiatt. Sőt, még „felelősnek” is érezte magát, mert támadójának vissza kellett mennie szülőhazájába. (…) Csak az európaiakat teszi boldoggá, ha a szadisták nemzetközi piacán nyilvánosan utálhatják saját magukat. „

Magyarországot utánozták

„Magyarországot más államokkal együtt a német kancellár és az EU vezetői kritizálni kezdték, mivel vissza akarták állítani a határaikat. Csakhogy a magyarok elképesztő nyomás alatt voltak, és nem a saját hibájukból. Húszezer menedékkérőt regisztráltak 2013-ban. A következő évben a szám megduplázódott. Magyarországra 2015 első három hónapjában több ember érkezett, mint az előző évben együttvéve. (…) A magyar hatóságok úgy vélték, a hozzájuk érkezők közül tízből legfeljebb egy embert regisztráltak a megfelelő módon.  (…) Júliusban a magyarok kerítést kezdtek építeni a szerb határon. Emiatt a Horvátországból érkező áradat erősödött, így oda is kerítést kellett építeniük. Az áradat továbbvonult a szlovén határ felé. A magyarok csak ezzel a több száz kilométeres kerítéssel tudták mérsékelni a beáramlók számát. Mindezt többek között többször elítélte az osztrák kormány. Csakhogy hamarosan mindenki ugyanezt csinálta. (…) Budapesten a Keleti pályaudvaron várakozók fele mondta magát szírnek, de amikor hivatalos személyek és önkéntesek Szíriáról kérdezték őket, kiderült, hogy semmit sem tudtak Szíriáról. Ismét, mint mindig, a nagy többsége – hatvan százaléka – ezeknek az embereknek fiatal férfi volt.”

Ahogy ott feküdtem idegenek vérével borítva, magam elé idéztem mindazok arcát, akiket valaha szerettem

„Párizst egy három órán keresztül tartó terroristaakció rengette meg.  (…) További robbantások és lövöldözések mellett három férfi lépett be a Bataclan színház koncerttermébe a Boulevard Voltaire-en. A támadók tüzet nyitottak, és annyi embert lőttek le, ahányat csak tudtak. A kerekes székeseket felsorakoztatták a hátrányos helyzetűeknek fenntartott szekcióban, és egyesével lőtték le őket. Levadászták a sebesülten fekvőket és az elbújni igyekvőket.  Egy fiatal túlélő nő ezt írta: Ahogy ott feküdtem idegenek vérével borítva, vártam a nekem szánt golyót, ami véget vet mind a huszonkét évemnek, magam elé idéztem mindazok arcát, akiket valaha szerettem és azt hajtogattam, hogy szeretlek titeket, szeretlek titeket és az életem legszebb pillanataira gondoltam” A nap végére Párizsban százhuszonkilenc ember halt meg és több száz sebesült volt.”

Legalább 5,9 millió forintnak megfelelő eurós segélyt kapott a párizsi merénylő

„.Salah Abdeslam, a 2015-ös párizsi merénylet egyik legfőbb gyanúsítottja az akció előtti időszakban legalább tizenkilencezer eurót (5,9 millió forint – a szerk.) gyűjtött össze munkanélküli-segélyekből. Pár héttel a merénylet előtt vette fel az utolsó összeget – így az európai országok lettek a történelemben az elsők, akik fizettek azért, hogy megtámadják őket”

Ha valaki akar egy nőt, akkor csak úgy magává teheti, nem büntetik meg érte

„Miként egy harminchárom éves menekültkérő mondta: „ A férfiaknak vannak gyengeségeik, így ha látnak valakit mosolyogni, nehéz magukat kontrollálni”. Elmondása szerint hazájában, Eritreában „Ha valaki akar egy nőt, akkor csak úgy magává teheti, nem büntetik meg érte”. A szexualitáshoz való viszonyban a kultúrák különbsége már évek óta égette Európát, de túl durva és kártékony téma volt ahhoz, hogy az élvonalbeli média foglalkozzon vele. Csak 2015 utolsó napja után robbant ki mindez úgy, hogy többé már nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Még 2015 szilveszter éjjelén történt kölni események is lassan szivárogtak be a köztudatba.”

Mindenki tudja, de senki sem hajlandó elismerni

„A közép – és kelet-európai országot jól látják, hogy mi zajlik Nyugat-Európában, és nem szeretnének hasonló országokká válni. Látják a malmői tüntetéseket, ahol a lakók azt követelik a hatóságoktól, hogy tegyenek többet a nemi erőszakok ellen. Látják, hogy 2017 szilveszterén a német hatóságoknak „biztonságos zónát” kellett kialakítani Berlinben a brandenburgi kapu mellett, hogy a nemi erőszaktól való félelem nélkül ünnepelhessék az újévet.  Látják a híradásokat arról, amit mindenki tud, de senki sem hajlandó elismerni.”

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek