2019. november 18., hétfő
Jenő

Külföld

Ez derült ki a bécsi késelő migránsról

Újabb részletek derültek ki arról az afgán késelőről, aki négy embert súlyosan megsebesített Bécs belvárosában.

Mint arról beszámoltunk, mindkét késelés Bécs második kerületében történt, ahol a híres Prater park és a Praterstern néven ismert közlekedési csomópont is található. A támadásban egy három fős család és egy csecsen férfi került életveszélyes sérülésekkel kórházba.


Fotó:  EPA/FLORIAN WIESER

A rendőrség nem sokkal később elfogott egy 23 éves migránst, aki nem tagadta tettét, mindent beismert a rendőröknek. Elmondása szerint azért támadt Bécsben a nyílt utcán az osztrák családra, mert rossz passzban volt és nincs megelégedve életkörülményeivel.

Most a 888.hu információi szerint az afgán férfi a migrációs válság idején érkezett Ausztriába.

Jafar S. 2015-ben “menekültként” jutott el Ausztriába, majd hamar bűnözővé vált. A rendőrség előtt tehát nem volt ismeretlen, drogügyletek miatt már volt dolga a hatóságokkal, sőt, állítólag testi sértést is követett már el, ennek ellenére egyszer sem ítélték el – írja a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Harci panda

    A nap képe: Harci panda

    Bemutatták a Belgiumban található Pairi Daiza állatkert 3 hónapos pandakölyök ikreit. A képen Bao Di, az ikerpár hím tagja látható, aki nyugodt nővérével ellentétben nagyon aktív, félelmetesen vicsorít a kis csöppség.

  • Orbán Viktor: Közép-Európa lesz Európa jövője

    Orbán Viktor: Közép-Európa lesz Európa jövője

    Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy “mi vagyunk Európa jövője”, és “készen is állunk erre a küldetésre” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30.