EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Külföld

Ezért költ dollármilliókat Soros az illegális bevándorlás támogatására

Soros György azért költ dollármilliókat a nyílt határok és az illegális bevándorlás támogatására, mert az államtól függő, szavazati jogot szerző migránsok logikusan az őket támogató baloldalra fognak szavazni, ezáltal pedig létrejön egy “állandó progresszív többség” a társadalmakban – írja a 888.hu.

A konzervatív amerikai Townhall publicistája, Rebecca Hagelin írásában felidézi az amerikai elnökválasztást övező véleményklímát, melyben Soros György és cimborái a médiában biztosak voltak abban, hogy a demokrata Hillary Clintonból elnök lesz.

„De a szabadságszerető amerikaiaknak más elképzelésük volt, és egy bátor, ellentmondást nem tűrő vezetőt választottak, akiben megvan a kurázsi, hogy kiálljon a radikális baloldallal szemben és véget vessen Amerika hanyatlásának” – írja Donald Trumpra utalva az amerikai szerző.


A 888.hu ismerteti a Townhall publicistájának megjegyzését, miszerint Trump újra és újra bebizonyítja, hogy nemzetközi tapasztalattal, bátorsággal és markáns személyiséggel rendelkezik ahhoz, hogy megállítsa az Amerikát „a világ szeméttelepévé változtató” szocialista, globalista erőfeszítéseket.

„Ne kételkedjünk benne, hogy Soros György és bábjai mindent meg fognak tenni, ami erejükből telik, hogy aláássák Trump elnököt és a megválasztott konzervatív tisztségviselőket. Soros szereti az establishmentet és a »titkos államot« [deep state], hiszen ő egy közülük” – idézi a 888.hu az újságíró szavait.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek