EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Külföld

Ezrek követelték Németországban a migránsok hazaküldését – Videó!

A téli hideg és fagyos időjárás ellenére több ezeren vonultak utcára Cottbus városában Németországban a Zukunft Heimat által szervezet felhívására, hogy tiltakozzanak Angela Merkel migránspolitikája ellen.

A felszólalók tiltakozásul egy a muzulmán migránsok által ellepett Németország képét festették le. Andreas Kalbitz, a brandenburgi AfD vezetője a migránsokat ironikusan hangulatjavítóknak és gazdagítónak titulálta.


Hozzátette, hogy a tüntetések mindaddig folytatódnak, amíg a határellenőrzéseket vissza nem állítják és a migránsokat haza nem küldik Németországból, amit csak egy következetes kiutasítási politikával lehetne elérni.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.