EUR: 323,02 Ft
CHF: 285,96 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Ezrek követelték Németországban a migránsok hazaküldését – Videó!

A téli hideg és fagyos időjárás ellenére több ezeren vonultak utcára Cottbus városában Németországban a Zukunft Heimat által szervezet felhívására, hogy tiltakozzanak Angela Merkel migránspolitikája ellen.

A felszólalók tiltakozásul egy a muzulmán migránsok által ellepett Németország képét festették le. Andreas Kalbitz, a brandenburgi AfD vezetője a migránsokat ironikusan hangulatjavítóknak és gazdagítónak titulálta.


Hozzátette, hogy a tüntetések mindaddig folytatódnak, amíg a határellenőrzéseket vissza nem állítják és a migránsokat haza nem küldik Németországból, amit csak egy következetes kiutasítási politikával lehetne elérni.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Pusztító Florence

    A nap képe: Pusztító Florence

    Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

  • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.