2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Ezt tanácsolta az igazgató a muszlim gyerekek támadásai ellen

Elképesztő tanácsot adott egy német iskola igazgatója annak a kislánynak a szüleinek, akit muszlim osztálytársai napi rendszerességgel zaklatták.

A fiatal, szőke, katolikus német kislányt folyamatosan zaklatják muzulmán osztálytársai – írja a Bildre hivatkozva az Origo. A zaklatás nemcsak szóban történt, hanem többször meg is ráncigálták a kislányt. A támadásokban az is szerepet játszhatott, hogyneve egyesek szerint zsidó hangzású.Értelemszerűen az anyja panaszt tett mindezek miatt az iskola vezetésénél, de az iskola igazgatója azt tanácsolta neki, hogy inkább vegye fel a kendőt – ismerteti a lap.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.