EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Ezt üzente minden nőnek véres fejjel a feleségét meggyilkoló migráns

Facebookon  jelentkezett be élőben, véres fejjel és kézzel a Németországban élő szír migráns, miután meggyilkolta feleségét. A kegyetlen bevándorló videójában fenyegette meg az összes nőt, csakúgy mint az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet.

A napokban Münlackerben meggyilkolt nő bűne csupán az volt, hogy felidegesíthette férjét. Erre kizárólag a 41 éves Abu Marwan élővideós bejelentkezése enged következtetni, amiben úgy fogalmazott: Így jár minden nő, aki irritálja a férjét – mondta fenyegetőzően a szír gyilkos.


Miután különös kegyetlenséggel agyonszurkálta a 37 éves feleségét, utána közösségi oldalára feltöltött videójában arra buzdította követőit, osszák meg és népszerűsítsék a felvételt.

A gyilkosság után a férfi elmenekült fiával, kislányát viszont otthon hagyta holtan fekvő édesanyjával együtt. A halálra rémült gyermek ezután hívta a rendőrséget, akik nem sokkal később elfogták a gyilkos migránst.


Kiderült, a család menekültként érkezett Európába.

A sokkoló videót és képeket ide kattintva nézheti meg

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.