EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Miskolc

Fantom aktok az Otthonkában

Gyöngyösi Gábor kevert technikájú alkotásaiból nyílt kiállítás az Otthonka kávézóban. A miskolci művész festményein a női test csodálatos formavilága jelenik meg, elképesztő fantáziával.  

Gyöngyösi Gábor már négyéves korától alkot. Rajzolással kezdte, majd keramikus lett, végül a festészetben talált igazán magára.


Kiállítás megnyitó az Otthonka kávézóban – fotó: Facebook

Legújabb képeit a téma mellett a fehér, a fekete és a vörös teszi egységessé. A különleges perspektívákból ábrázolt aktok mellett a színek kavalkádja még intenzívebbé teszi az alkotásokat. A művész szabadidejében ragad ecsetet, mostani tárlata egy kísérletezés eredményeként jött létre.

Gyöngyösi Gábor – Holdvilág c. alkotása- fotó: Facebook

Gyöngyösi Gábor kevert technikájú tárlatán a gesztusfestészet, a fröcskölt technika, az absztrakt és a klasszikus aktfestészet együtt jelenik meg. A kiállítás az Otthonka kávézóban látható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.