EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Miskolc

Fantom aktok az Otthonkában

Gyöngyösi Gábor kevert technikájú alkotásaiból nyílt kiállítás az Otthonka kávézóban. A miskolci művész festményein a női test csodálatos formavilága jelenik meg, elképesztő fantáziával.  

Gyöngyösi Gábor már négyéves korától alkot. Rajzolással kezdte, majd keramikus lett, végül a festészetben talált igazán magára.


Kiállítás megnyitó az Otthonka kávézóban – fotó: Facebook

Legújabb képeit a téma mellett a fehér, a fekete és a vörös teszi egységessé. A különleges perspektívákból ábrázolt aktok mellett a színek kavalkádja még intenzívebbé teszi az alkotásokat. A művész szabadidejében ragad ecsetet, mostani tárlata egy kísérletezés eredményeként jött létre.

Gyöngyösi Gábor – Holdvilág c. alkotása- fotó: Facebook

Gyöngyösi Gábor kevert technikájú tárlatán a gesztusfestészet, a fröcskölt technika, az absztrakt és a klasszikus aktfestészet együtt jelenik meg. A kiállítás az Otthonka kávézóban látható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.