2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Szolnok

Fát osztottak a márciusi hidegben

Sok család téli tüzelője elfogyott február végére; a szokatlanul elhúzódó hideg időjárásra nem lehetett előre felkészülni. Az önkormányzat februárban 300 családhoz összesen 900 mázsa tűzifát juttatott el, március elején pedig további 50, Szandaszőlősön élő család kapott 330 kilónyi faadományt.

A rászorulókról a Humán Szolgáltató Központ szociális térképe alapján készített listát. Most azok kaphattak tüzelőt, akik eddig még nem. A kiszállítást a Munkalehetőség a Jövőért Nonprofit Kft. végezte.

Kapcsolódó Cikkek

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.