2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Veszprém

Február végén bekeményített a tél

Február utolsó napjai hozták el az igazi telet Veszprémbe, az időjárás azonban jelentős forgalmi fennakadásokat nem okozott.

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. az útfelületeket városszerte oldott só, a meredek mellékutakat és a járdákat pedig bazaltzúzalék kiszórásával tette járhatóvá.

Nem okozott fennakadást a havazás (fotó: Domján Attila)

A cég teljes eszközparkját készültségbe helyezte – öt, tolólappal és szóróadapterrel felszerelt gépjárművel, hét, tolólappal és szóróadapterrel felszerelt járdatakarító kis traktorral, valamint megerősített irányító személyzettel kezelték a hóhelyzetet.

A közüzemi szolgáltató gondoskodott a közterületek takarításáról (fotó:Domján Attila)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.