EUR: 323,26 Ft
CHF: 283,25 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Tatabánya

Fél évszázada segítenek

Ötvenéves az Éltes iskola. A bánhidai intézmény fél évszázada a segítségnyújtásra építi hitvallását, és ez a közösségi szellem és összefogás kiválóan megmutatkozott a jubileumi gálán is.

– Az általános iskola és speciális szakiskolai intézményegységünk többségében tanulásban akadályozott, korlátozott létszámban értelmileg akadályozott vagy halmozottan sérült (mozgáskorlátozott, gyengén látó, vak, autista) gyermekeket oktat, nevel, kisiskolás kortól kezdődően a szakma megszerzéséig – fogalmazott Bacsó Ágnes igazgató. – Igyekszünk mindenben segíteni őket és a szüleiket, és ezúttal, ezen a gálán a mi diákjaink is megmutathatják tehetségüket.


A műsorban az iskolások is részt vettek

Nincs ünnepség tánc nélkül

A gála sztárvendége Szőcs Renáta, a Star Academy tehetségkutató műsor győztese volt.

– Örömmel tettem eleget a meghívásnak, mert gyermekek, fiatalok előtt fellépni mindig különleges élmény – hangsúlyozta az énekesnő. – Ők mindig őszinték és rengeteg szeretetet adnak. Remélhetőleg sokszor találkozhatunk még itt, Tatabányán.

A születésnapos intézményt a város és a megye vezetői is köszöntötték. Boldog születésnapot kívánt Bencsik János országgyűlési képviselő, dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott és Schmidt Csaba polgármester is – utóbbi ráadásul egy 100 ezer forintos ajándékutalvánnyal lepte meg az iskola pedagógusait és tanulóit.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.