EUR: 317,72 Ft
CHF: 280,75 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Tatabánya

Fél évszázada segítenek

Ötvenéves az Éltes iskola. A bánhidai intézmény fél évszázada a segítségnyújtásra építi hitvallását, és ez a közösségi szellem és összefogás kiválóan megmutatkozott a jubileumi gálán is.

– Az általános iskola és speciális szakiskolai intézményegységünk többségében tanulásban akadályozott, korlátozott létszámban értelmileg akadályozott vagy halmozottan sérült (mozgáskorlátozott, gyengén látó, vak, autista) gyermekeket oktat, nevel, kisiskolás kortól kezdődően a szakma megszerzéséig – fogalmazott Bacsó Ágnes igazgató. – Igyekszünk mindenben segíteni őket és a szüleiket, és ezúttal, ezen a gálán a mi diákjaink is megmutathatják tehetségüket.


A műsorban az iskolások is részt vettek

Nincs ünnepség tánc nélkül

A gála sztárvendége Szőcs Renáta, a Star Academy tehetségkutató műsor győztese volt.

– Örömmel tettem eleget a meghívásnak, mert gyermekek, fiatalok előtt fellépni mindig különleges élmény – hangsúlyozta az énekesnő. – Ők mindig őszinték és rengeteg szeretetet adnak. Remélhetőleg sokszor találkozhatunk még itt, Tatabányán.

A születésnapos intézményt a város és a megye vezetői is köszöntötték. Boldog születésnapot kívánt Bencsik János országgyűlési képviselő, dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott és Schmidt Csaba polgármester is – utóbbi ráadásul egy 100 ezer forintos ajándékutalvánnyal lepte meg az iskola pedagógusait és tanulóit.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.