EUR: 322,54 Ft
CHF: 281,98 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Szeged

Féltékenységből törték el diáktársai egy lány arccsontját

Hétfőn ismét megvertek egy diáklányt Szegeden. Most egy általános iskolás lány volt az áldozat. A rendőrség nyomoz, az iskola hallgat. A szülők még keresik a szemtanúkat, de gyermekük védelme érdekében nem szeretnének nyilatkozni.

Hétfő kora délután az újszegedi Gregor József Általános Iskola egyik diákját vették többen is közre egy buszmegállóban, és úgy megverték, hogy eltört az arccsontja.


A közösségi oldalakon sokan mondják el a véleményüket az ügyről

Állítólag hét középiskolás, két fiú és öt lány volt a nyolcadikos kislány támadója. Úgy tudjuk, a támadó diákok a Szegedi SzC Hansági Ferenc Szakképző Iskolájába járnak. Az áldozat iskolájához közeli buszmegállóban várták meg a lányt, és többen is nekiestek. Amikor a veréssel végeztek, az elkövetők felpattantak egy buszra, és elmenekültek a helyszínről. Elmondások alapján a szemtanúk közül többen is a busz oldalát verték, és kiabáltak a buszsofőrnek, hogy álljon meg, mert így elviszi a támadókat, de a sofőr ezt figyelmen kívül hagyva elhajtott.

A lány sérülései nyolc napon túl gyógyulnak. Természetesen rendőri nyomozás is folyik az ügyben, és a megvert lány anyja egy közösségi oldalon még szemtanúkat is keresett. Végül a nyilvánosságtól megrettent, mert attól tart, hogy a lányát újra megvernék, ha nyilatkozna, ezért a sajtó kizárása mellett döntött.


Információink szerint a verekedés oka egyébként egy fiú lehetett, akibe az áldozat és az egyik elkövető is beleszeretett.

A rendőrség megkeresésünkre megerősítette, hogy súlyos testi sértés miatt valóban indult eljárás két fiatalkorúval szemben. Az iskolát – amelynek a támadó gyerekek állítólag a diákjai – is felkerestük, de az intézmény egyik vezetője semmit sem tud az ügyről, így megerősíteni és megcáfolni sem tudta, hogy az elkövetők náluk tanulnak. A Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt.-t is megkerestük, hogy a sofőrjükről való értesüléseink helyesek-e, de cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak.

Az ügy többek között azért is felkavaró, mert alig két hete történt hasonló eset Szegeden, amiről az elkövető ismerősei még felvételt is készítettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.