EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Felvetik a bűncselekmény gyanúját Hadházy Ákos földügyei

Felvetik a bűncselekmény gyanúját Hadházy Ákos, az LMP társelnökének földügyei – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Halász János azt mondta, dokumentumok bizonyítják, hogy az ellenzéki politikus apja és anyja egy strómanhálózat tagjaként segítettek kijátszani a földtörvényt és valószínűleg egy német üzletember kezére játszottak több százmillió forint értékben földeket.


Hadházy Ákos anyja 600 millió forintos földliciten vett részt és “stróman számláról” fizette ki a 30 millió forintos előleget – tette hozzá.

Ezért a Fidesz azt kéri, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) teljeskörűen vizsgálja ki az ügyet.

Várják Hadházy Ákos válaszát is arra, hogy milyen szerepe volt az ügyben, és hogy kapott-e pénzt azért, hogy segített kijátszani a törvényeket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.