EUR: 321,62 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Tapolca

Fenyvesi Zoltán: Sorsdöntő választás előtt állunk

Közös lakossági fórumot tartott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Fenyvesi Zoltánnal, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltjével Tapolcán. Óriási volt az érdeklődés: háromszáz ember hallgatta meg a két politikust.

Sorsdöntő választás előtt állunk, ami a gyerekeink és unokáink jövőjét is meghatározza – kezdte beszédét Fenyvesi Zoltán. A politikus elmondta: ma olyan kormánya van Magyarországnak, amelyik megállította a bevándorlást, és keresztény jövőt szeretne.


Szijjártó Péter is így látja. A külgazdasági- és külügyminiszter szerint „a kérdés az, hogy olyan kormánya lesz-e Magyarországnak, amelyik ezt a harcot meg akarja vívni, vagy olyan, amelyik fel akarja adni, veszélybe sodorva  mindannyiunk biztonságát”. Nem szabad elfelejteni, hogy korábban 400 ezer migráns haladt át Magyarországon, az elmúlt két és fél évben pedig 27 terrortámadás történt Európában – tette hozzá Szijjártó Péter, aki szerint senki, sem az ENSZ, sem az Európai Unió nem mondhatja meg a magyaroknak, hogy kivel akarnak együtt élni. A miniszter kiemelte, hogy nemcsak a külpolitikai pozíciónk, hanem a gazdaságunk is erős.

Fenyvesi Zoltán szerint ez a tapolcai, ajkai és sümegi térségben is látszik, hiszen 2010 óta négy százalékra csökkent a munkanélküliség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.