2018. november 18., vasárnap
Jenő

Belföld

Fidelitas: Távozzon a közéletből Juhász!

A Fidelitas felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy ne induljon a választáson, hanem távozzon a közéletből, mivel magánéletével méltatlanná vált arra, hogy az Országgyűlés tagja legyen.

MTI Fotó: Kovács Tamás

–  Juhász Péter, akit jogerősen kétszer ítélték el kábítószerrel visszaélés miatt, már korábbi drogügyei miatt is alkalmatlanná vált az emberek képviseletére, de a gyermekei előtt drogot fogyasztó Juhász ennél is messzebb ment: fizikailag bántalmazta élettársát, gyermekei anyját – jelentette ki Párkányi Eszter szóvivő. – Az Együtt elnöke éveken át terrorizálta családját, három gyermekének édesanyját pedig bezárta, szabad mozgásában korlátozta és megütötte – utalt vissza a Fidelitas-szóvivő arra a bírósági anyagra, amelyből korábban a Bors és a Tv2 is megszerzett olyan információkat, amelyek bántalmazásra utaltak, és amelyeket részben maga Juhász is megerősített később az Indexnek.


A Fidelitas kéri az ellenzéki pártokat, hogy határolódjanak el Juhász Pétertől.

– Jó érzésű ember nem vállalhat közösséget olyannal, aki kezet emel egy nőre, pláne a gyermekei édesanyjára – fogalmazott Párkányi, aki szerint az ellenzék elhatárolódásának elmaradása azt jelentené, hogy szerintük következmények nélkül lehet nőket bántalmazni.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek