EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Fidelitas: Távozzon a közéletből Juhász!

A Fidelitas felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy ne induljon a választáson, hanem távozzon a közéletből, mivel magánéletével méltatlanná vált arra, hogy az Országgyűlés tagja legyen.

MTI Fotó: Kovács Tamás

–  Juhász Péter, akit jogerősen kétszer ítélték el kábítószerrel visszaélés miatt, már korábbi drogügyei miatt is alkalmatlanná vált az emberek képviseletére, de a gyermekei előtt drogot fogyasztó Juhász ennél is messzebb ment: fizikailag bántalmazta élettársát, gyermekei anyját – jelentette ki Párkányi Eszter szóvivő. – Az Együtt elnöke éveken át terrorizálta családját, három gyermekének édesanyját pedig bezárta, szabad mozgásában korlátozta és megütötte – utalt vissza a Fidelitas-szóvivő arra a bírósági anyagra, amelyből korábban a Bors és a Tv2 is megszerzett olyan információkat, amelyek bántalmazásra utaltak, és amelyeket részben maga Juhász is megerősített később az Indexnek.


A Fidelitas kéri az ellenzéki pártokat, hogy határolódjanak el Juhász Pétertől.

– Jó érzésű ember nem vállalhat közösséget olyannal, aki kezet emel egy nőre, pláne a gyermekei édesanyjára – fogalmazott Párkányi, aki szerint az ellenzék elhatárolódásának elmaradása azt jelentené, hogy szerintük következmények nélkül lehet nőket bántalmazni.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.