EUR: 329,88 Ft
CHF: 300,09 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Fidesz: A hatalomért a Jobbik is belement a Soros-féle kvótapaktumba

Vona Gábor minden egyes nyilatkozata arról árulkodik, hogy a hatalomért a Jobbik is belement a Soros-féle kvótapaktumba – reagált a Fidesz a Jobbik elnökének szombati kijelentéseire.

Vona Gábor kolozsvári sajtótájékoztatóján arról beszélt, nem tartja igaznak Orbán Viktor kormányfő megállapítását, miszerint a választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e, mert az igazi tét szerinte az, hogy az ország kivándorlóország lesz-e.


A Fidesz reagálásában az áll, hogy Vona Gábor a hatalomért és a pénzért elárulja a nemzeti érdekeket, a hazai és külhoni magyarságot, és a jelöltállításban is összeborul azokkal, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő értékelő beszédet tartott, melyben beszámolt arról, hogy a kormány minden polgármesterrel együttműködik, valamitn szóba kerültek a környezetvédelem fontosabb kérdései is.

  • További melegrekordok dőltek meg hétfőn

    További melegrekordok dőltek meg hétfőn

    A hajnali után további melegrekordok dőltek meg hétfőn. Az új országos napi rekord 28 Celsius-fok lett – tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-t.