EUR: 312,78 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Belföld

Fidesz: A Jobbik már megint mást mond és mást cselekszik

A Fidesz-frakció szerint a Jobbik a nyugdíjasok ügyében is mást mond és mást cselekszik.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke a nap folyamán sajtótájékoztatón elmondta, pártja azt ígéri, hogy kormányra kerülése esetén a férfiaknak is lehetővé teszi a 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulást, és ezt 4 év alatt, fokozatosan vezetné be.


A Fidesz-frakció közleményében az áll: ne beszéljen a nyugdíjasokról az a Jobbik, amely nem támogatta a nők 40 év munka utáni nyugdíjazását sem. Felhívták a figyelmet arra, hogy a Nők 40 programnak köszönhetően már több mint 220 ezer nő, édesanya mehetett nyugdíjba.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Nem jött be a lilakáposztás fagyi

    Nem jött be a lilakáposztás fagyi

    Vészesen gyorsan közeledik a nyár, így a fagyizó emberek is kezdenek szaporodni Budapesten. Egyre több olyan helyet találhatunk a fővárosban, ahol a szokásos ízek mellett igazi különlegességeket is kipróbálhatunk.

  • Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait

    Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait

    Benyújtotta az ellene szóló gyanúsítás cáfolatát az ügyészségnek Ihász Sándor, volt főügyész, akit bűnpártolással gyanúsítanak a Fenyő-ügyben. Ugyanakkor a Heti Válasz szerint az ügyészségnél nem egyetlen felvétel, hanem számos hanganyag lehet, mert belügyi információik szerint Portik Tamás négy éven át rögzíthette beszélgetéseit Gyárfás Tamással.