2018. december 12., szerda
Gabriella

Belföld

Fidesz: A Jobbik már megint mást mond és mást cselekszik

A Fidesz-frakció szerint a Jobbik a nyugdíjasok ügyében is mást mond és mást cselekszik.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke a nap folyamán sajtótájékoztatón elmondta, pártja azt ígéri, hogy kormányra kerülése esetén a férfiaknak is lehetővé teszi a 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulást, és ezt 4 év alatt, fokozatosan vezetné be.


A Fidesz-frakció közleményében az áll: ne beszéljen a nyugdíjasokról az a Jobbik, amely nem támogatta a nők 40 év munka utáni nyugdíjazását sem. Felhívták a figyelmet arra, hogy a Nők 40 programnak köszönhetően már több mint 220 ezer nő, édesanya mehetett nyugdíjba.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Paksi bővítés: 2019-ben vagy 2020-ban indulhat meg a betonozás

    Paksi bővítés: 2019-ben vagy 2020-ban indulhat meg a betonozás

    A Roszatom arra számít, hogy a Paks II. atomerőmű építésének kezdetét jelentő első betonöntés 2019-ben vagy 2020-ban történik meg – közölte Alekszej Lihacsov, az orosz állami atomenergetikai konszern vezérigazgatója a TASZSZ hírügynökséggel kedden az északnyugat-szibériai Jamal-félszigeten lévő Szabettában.

  • Fülöp Attila: A nevelőszülőség emblematikus hivatás

    Fülöp Attila: A nevelőszülőség emblematikus hivatás

    A nevelőszülőség egy olyan emblematikus hivatás, amelyen keresztül be lehet mutatni a gyermekvédelemben és a szociális területen dolgozók vagy a felzárkózást segítők munkáját – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden Zalaszentlászlón.