EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

A Jobbik vezetői a pártból “szedik ki” a pénzt saját gazdagodásukra

A Jobbik legújabb korrupciós ügye rávilágít arra, hogy a Jobbik vezetői a pártból “szedik ki” a pénzt saját gazdagodásukra – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.

Kifejtette: Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke vagyonnyilatkozatában elfelejtette megemlíteni azt a több 10 milliós vadászházat, amely a Mátra tetején található. A Sneider család pénzügyeit nézve egyértelmű, hogy a párt pénzét használják fel saját gazdagodásukra – jelentette ki Budai Gyula.


A kormánypárti politikus kiemelte: Sneider Tamás előtt már a Jobbik másik alelnöke, Volner János is lebukott, mert vagyonnyilatkozatában nincstelenek állította magát, miközben a felesége nevén hét ingatlan volt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.