EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Belföld

A rendszerváltás óta a legnagyobb politikai botrány zajlik a Jobbikban

A rendszerváltás óta a legnagyobb politikai botrány zajlik a Jobbikban – jelentette ki Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteken az MTI-nek.

A kormánypárti politikus azt mondta: Simicska Lajos már négymilliárd forintot fizetett ki a Jobbiknak, hogy a visszalépésekért cserébe megvesztegessen ellenzéki jelölteket.


Fotók bizonyítják – folytatta -, hogy a Jobbik párt- és gazdasági igazgatója több alkalommal táskában pénzt hozott ki Simicska irodájából.

Úgy fogalmazott: a Jobbik Simicska pénzén igyekszik megvásárolni embereket és pártokat, hogy a Jobbik javára visszalépjenek.


Budai Gyula szerint beigazolódott, hogy “Simicska kilóra felvásárolja a Jobbikot”, amely a pénzért és a hatalomért mindenre képes, és “eladta a lelkét Simicskának”.

A fideszes képviselő teljesen egyértelműnek tartja, hogy szervezett választási korrupció zajlik a Jobbikban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Kesztyűs koboldok

    A nap képe: Kesztyűs koboldok

    Aranykezű tamarin ikrek (Saguinus midas) születtek a Nyíregyházi Állatparkban. A furcsa kinézetű állatok leginkább kesztyűt viselő, mesebeli koboldokra hasonlítanak, hiszen bundájuk az aranybarna kézfejüket kivéve sötét színű, arcuk szőrtelen és kissé elálló fülük van.

  • „Orbán Viktor Európa vezetőjévé kezd válni”

    „Orbán Viktor Európa vezetőjévé kezd válni”

    Orbán Viktor vezeti azt a rangsort, melyben egy amerikai történész európai politikusokat méltat. Mint fogalmaz, a magyar kormányfő szókimondó stílusával Európa szerte elfogadott konszenzusokat bont le, így véleménye szerint fokozatosan a kontinens vezetőjévé válhat.