2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Fidesz: Az ellenzék sem vette komolyan a maga kezdeményezte ülést

A Fidesz-frakció szerint az ellenzék sem vette komolyan a saját maga kezdeményezte szerdai rendkívüli parlamenti ülést, csak olcsó politikai színjátékot akart.

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a több témában összehívott ülésen határozatképtelenség miatt csak a napirend előtti felszólalások hangzottak el.


Azt írták, az ellenzék olyannyira nem vette komolyan a kezdeményezést, hogy a saját sorain belül sem biztosította a határozatképességet, hiszen az ellenzéki képviselők kevesebb mint a fele volt jelen az ülésen.

Ebből is látszik, hogy saját kezdeményezésüket ők maguk sem vették komolyan – írták.


A Fidesz szerint Karácsony Gergely és a többi “Soros-jelölt” veszélyezteti Magyarországot, mert bevándorlóországot csinálnának az országból.

A nagyobbik kormánypárt Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnökének szerdai nyilatkozatára reagált, amelyben elhangzott: az Orbán-kormány politikája veszélyezteti azt, hogy Magyarország részese lehessen a megújuló és szociális Európának.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, Karácsony Gergely Brüsszelben is Soros megbízható szövetségeseinél kilincselt, olyan bevándorláspárti politikusoknál, akik korábban támadták a kormány bevándorláspolitikáját, a kerítést, valamint sürgették a kvóta végrehajtását, és akik ehhez szövetségest látnak Karácsonyban és az ellenzékben.

A Fidesz szerint az ellenzék előre magyarázza vereségét azzal, hogy a választási rendszerre “mutogat”.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar választási rendszer minden eleme elfogadhatatlanul, tisztességtelenül és drámai módon kedvez a Fidesznek.

A Fidesz a közleményében úgy fogalmazott, az ellenzéknek inkább be kellene ismernie, hogy velük, az elvtelenségükkel, az alkalmatlanságukkal és a bevándorláspárti politikájukkal van a baj.

Hozzátették, a magyar emberek akaratával szembe mennek, amikor a migránsok betelepítését támogatják.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: Gondolkodni kell azon, hogy radikálisan más utat kezdjünk

    Potápi: Gondolkodni kell azon, hogy radikálisan más utat kezdjünk

    Nem szabad a fejünket a homokba dugnunk, gondolkodni kell azon, hogy radikálisan más utat kezdjünk az erdélyi magyar orvosképzést illetően – jelentette ki pénteken Marosvásárhelyen Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

  • Előzetesben a légpuskával emberekre lövöldöző férfi

    Előzetesben a légpuskával emberekre lövöldöző férfi

    A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája szombaton elrendelte annak a férfinek az előzetes letartóztatását, aki az alapos gyanú szerint hétfőn – a köznyugalmat súlyosan megzavarva – székesfehérvári otthona ablakából egy légpuskával öt, esetenként célzott lövést adott le a szemközti áruház parkolója környékén közlekedő, illetve a buszmegállóban várakozó személyekre.