EUR: 322,89 Ft
CHF: 284,70 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Belföld

Fidesz: Gyurcsány Ferenc adjon választ, miről egyeztetett a “maffiabaloldal” ügyvédjével

A Fidesz felszólítja Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, adjon választ arra, miről egyeztetett Czeglédy Csabával, a “maffiabaloldal” ügyvédjével – mondta Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten.

Azt mondta: még 24 óra sem telt el, máris kiderült, hogy a maffiabaloldal ügyvédje, Czeglédy Csaba találkozott Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével. Ezt Gyurcsány Ferenc elismerte a Facebook-oldalán – tette hozzá.


Budai Gyula úgy fogalmazott: Czeglédy Csaba nemcsak a maffiabalodal ügyvédje, hanem pénztárnoka is az MSZP-nek és a DK-nak, hozzátéve, az általa diákoktól és idős munkavállalóktól ellopott, elcsalt pénz jelentős része az MSZP és a DK kasszájában található.

A fideszes országgyűlési képviselő azt mondta: miután Gyurcsány Ferenc elismerte, hogy találkozott a maffiabaloldal ügyvédjével, Czeglédy Csabával, felszólítják, hogy mondja el, miről egyeztettek.


Szintén felszólítják az MSZP elnökét, Molnár Gyulát és a maffiabaloldal miniszterelnök-jelöltjét, Karácsony Gergelyt, hogy nyilatkozzanak, mikor és hol találkoztak Czeglédy Csabával, és miről beszéltek – közölte a fideszes politikus.

Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc már “lebukott”, Czeglédy Csaba azt hazudta, hogy hétfőn fog találkozni vele.

Megjegyezte: egy dologban igazat mondott Czeglédy Csaba, hogy az ő tulajdona az ausztriai titkos széfben lefoglalt 1 kilogramm aranytömb.

“A maffiabaloldal nem csak lop és csal, hanem hazudik is reggel, délben, este” – jelentette ki Budai Gyula.

A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett – hatmilliárd forintot meghaladó – költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát csütörtökön engedték ki a börtönből, miután képviselőjelölt lett, így megillette a mentelmi jog. Ezt azonban a Nemzeti Választási Bizottság pénteken felfüggesztette, este ismét őrizetbe vették, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatásba helyezését.

Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt), ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bárpult és lábtartó közé szorult egy nő feje

  Bárpult és lábtartó közé szorult egy nő feje

  Egy budapesti kocsmában elesett egy nő, majd annyira szerencsétlenül esett, hogy a feje beszorult a bárpult fala, illetve a falra rögzített, lábtartó cső közé, ahonnan csak a tűzoltók tudták kiszabadítani egy erővágó segítségével.

 • Dzsesszre vár a Pódium

  Dzsesszre vár a Pódium

  A Pódium Közösségi és Gasztrotér 2014 nyarán nyitott. Az elmúlt négy évben a közösségi és kulturális élet egyik központja lett, ahol minden nyáron ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket.

 • Dömsödi elbukott, a Fidesz aratott

  Dömsödi elbukott, a Fidesz aratott

  Hatalmas kormánypárti fölénnyel zárultak a hétvégi időközi önkormányzati választások: Pásztón a polgármesteri helyet és nyolcből hét képviselői poosztot tölhetnek be a Fidesz-KDNP jelöltjei, Felcsútón 89 százalékkal, ellenfél nélkül nyert a kormánypárti induló, míg Balmazújvárosban és Sorkikápolnán független indulókra voksoltak.