EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Fidesz: Hadházy Ákos földügyei felvetik a bűncselekmény alapos gyanúját

A Fidesz egyértelműnek tartja, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnökének földügyei felvetik a bűncselekmény alapos gyanúját.

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten a közmédiának nyilatkozva azt mondta: dokumentumok bizonyítják, hogy Hadházy Ákos apja és anyja is egy strómanhálózat tagjaként segítette kijátszani a földtörvényt, és strómanként egy német származású üzletember kezére játszott át több száz millió forint értékben földeket.


Kiemelte, Hadházy anyja több száz milliós földliciteken vett részt és egy strómanszámláról fizetett ki 30 milliós előleget.

“Az elmúlt napokban vártuk, hogy Hadházy Ákos tisztázza ezeket, de nem tette meg, folyamatosan csak mellébeszél” – fogalmazott Budai Gyula, hozzátéve: “ezért bízunk benne, hogy a Nemzeti Földalap vizsgálata mielőbb feltárja az igazságot”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.