EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely nyilatkozzon betelepítési terveikről!

Karácsony Gergelynek, az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjének most kell válaszolnia a bevándorlással, betelepítésekkel kapcsolatos kérdésekre – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs közölte: Karácsony Gergely már elismerte, hogy üresen álló laktanyákba kívánják telepíteni a migránsokat.


A fideszes politikus szerint Karácsony Gergelynek válaszolnia kell, egyeztetett-e brüsszeli tisztségviselőkkel, hogy egy esetleges kormányváltás esetén hol helyeznék el a migránsokat. Továbbá adott-e át Brüsszelnek információkat a magyarországi üres laktanyák befogadóképességéről. Ugyanis – mint Hidvéghi Balázs fogalmazott – az adatok szerint a laktanyák befogadóképessége körülbelül 10 ezer, s a legújabb brüsszeli javaslat szerint Magyarországnak pont ennyi embert kellene befogadnia.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.