2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Fidesz: Karácsony laktanyákba telepítené be a bevándorlókat

A Fidesz szerint Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje használaton kívüli laktanyákba telepítené be a bevándorlókat.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton a közmédiának a XXII. kerületi Hunyadi-laktanyánál azt nyilatkozta: az MSZP egyik elnökségi tagja a minap arról beszélt, csak a választás után árulják el, betelepítenek-e migránsokat vagy sem.


A választás közeledtével az ellenzék titkolózni próbál, és összevissza hazudozik a bevándorlás kérdésében, azonban hogy valójában mit gondolnak, az kiderül abból, hogy Karácsony Gergely korábban arra tett javaslatot: a kötelező kvóta elfogadását követően nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat – mondta a kormánypárti politikus, jelezve, hogy Magyarországon körülbelül 20 ilyen laktanya van mintegy tízezer férőhellyel.

“Azért vagyunk itt, a Hunyadi-laktanya előtt, hogy szemléltessük, mi történik akkor, ha Soros emberei kerülnek hatalomra az áprilisi választás után. Karácsony Gergely az ilyen és az ehhez hasonló laktanyákba telepítené be a bevándorlókat” – fogalmazott Halász János.


A frakciószóvivő szerint a nyugati országokban is így zajlik: először ilyen tömegszállásokon helyezik el a migránsokat, és amikor ezek megtelnek, következhetnek a közintézmények, az önkormányzati lakások. “A bevándorlóországokban sajnos ez ma már valóság” – jegyezte meg.

Ha az áprilisi választáson “Soros emberei” győznek, akkor Magyarország is erre a sorsra jut majd, “nálunk is ez lesz majd a valóság, mert bevándorlóországot fognak csinálni Magyarországból” – mondta Halász János. Szavai szerint ezért is folynak az egyezkedések a kulisszák mögött, köttetnek a “paktumok” az ellenzéki pártok között a “Soros-hálózat” segítségével, hogy a választáson a nemzeti, bevándorlásellenes jelölttel szemben csak egy bevándorláspárti jelölt induljon.

Németh Zsolt, a Fidesz-KDNP dél-budai országgyűlési képviselőjelöltje azt közölte: aggodalommal tölti el, hogy Karácsony Gergelyék a laktanyákba migránsokat kívánnak elhelyezni, ahogyan az is, hogy Brüsszel a következő hónapokban át akarja erőltetni az elosztási kvótát az Európai Unión. Jelezte, már idén nyáron azzal kell számolni, hogy mintegy tízezer migráns települne be Magyarországra.

A politikus, a parlament külügyi bizottságának elnöke azt is mondta, hogy a nagyvárosok vannak különösen kiszolgáltatva a migrációnak – szerinte példa erre London, Párizs és Stockholm -, amelynek nyomán megnövekszik a bűnözés, a nők elleni erőszak, és párhuzamos társadalmak alakulnak ki.

“Nem akarjuk ezt sem Dél-Budán, sem Budapesten, sem Magyarországon. Az április 8-i választáson védjük meg Dél-Budát, Budapestet és Magyarországot” – zárta szavait Németh Zsolt.

Karácsony Gergely migránsokat telepítene be

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja Karácsony Gergely szombati sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikus átfogó béremelési programot, 13. havi nyugdíjat és rezsicsökkentést is ígért arra az esetre, ha ő alakíthat kormányt az áprilisi választás után.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Karácsony Gergely épp csak a legfőbb, Magyarország sorsát meghatározó pontot hallgatja el a programjából, mégpedig azt, hogy ő és a kvótapaktum többi ellenzéki szereplője Soros embereként bevándorlóországot akar csinálni Magyarországból.

Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nemhogy több szociális támogatás lesz, hanem a magyar emberekkel fogják kifizettetni a migránsok eltartását is – fogalmaztak a közleményben.

A maffiabaloldal kormányfőjelöltje elhallgatja a legfontosabb sorskérdést

Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője szombaton az MTI-nek nyilatkozva reagált az MSZP-Párbeszéd kormányfőjelöltjének napközben tartott sajtótájékoztatójára. A Fidesz politikusa úgy fogalmazott, amennyiben “Soros embere kerülne hatalomra”, akkor betelepítené a migránsokat Magyarországra.

A “maffiabaloldal” miniszterelnök-jelöltje ugyanis 2015-ben még azt mondta, le kell bontani a kerítést, a migránsokat be kell telepíteni az üresen álló közintézményekbe, laktanyákba, a bevándorlás kezelésére pedig közös uniós megoldást kell találni – fejtette ki Puskás Imre. A szóvivő szerint ez utóbbi a kötelező betelepítési kvóták Magyarországra erőltetését, valamint Magyarország bevándorlóországgá válását jelentené.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek