EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Fidesz: nem segítették a zuglói LMP-s jelöltet

A zuglói Fidesz a zuglói LMP-t vagy annak jelöltjét “semmilyen módon nem segítette, és minden jogszabályt betartva járt el” – így reagált a Fidesz zuglói szervezete arra, hogy az LMP felfüggeszti Barta János párttagságát és visszavonja jelöltségét, miután a választáson a főváros XIV. kerületében induló jelölt elismerte, a Fidesz is gyűjtött neki ajánlásokat.

A zuglói Fidesz szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: az ellenzéki pártok a jelenlegi kampányban “láthatóan mindenre képesek”.


Felhívták a figyelmet arra, hogy ha bármelyik párt vagy képviselőjelölt törvénysértést észlel, akkor kötelessége megtenni a szükséges jogi lépéseket, ellenkező esetben bűnpártolást követ el.

Jelezték: ők mindig így járnak el, és arra kérik az ellenzéki pártokat is, hogy ha törvénysértést észlelnek, tegyenek feljelentést az ügyben, de “a pénz és a hatalom megszerzéséért folyó torzsalkodásukból” hagyják ki a Fideszt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.