EUR: 316,13 Ft
CHF: 281,64 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Fidesz: Vona Gábor teljesen hiteltelen

A Fidesz szerint Vona Gábor ígéretei, bevándorlás-politikája és korrupcióról szóló nyilatkozatai mára teljesen hiteltelenek lettek, a hatalomért és a pénzért mindent elárult.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a Jobbik elnöke azt mondta, pártja kormányra kerülése esetén megreformálják az egészségügyet, differenciált nyugdíjemelést hajtanak végre, bevezetik a férfiak nyugdíjra való jogosultságát 40 év munkaviszonyt követően, valamint fellépnek a korrupció ellen.


A Fidesz közleményében azt írta, hogy a Jobbiknál éppen a rendszerváltás óta legnagyobb politikai korrupciós botrány zajlik: Simicska Lajos pénzéből ellenzéki jelölteket és pártokat vesznek meg. A Jobbikra Magyarország védelmében sem lehet számítani a Fidesz szerint, mert Vona Gábor támadta a kerítést és megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, sőt az egészségügyet, devizásokat, nyugdíjasokat támogató intézkedéseket sem szavazta meg.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.