EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Figyelem! Három napja kóborol gazdátlanul egy sérült kutya

Kedden szökött el az állatorvostól Rexi, a nyaksérült sharpei keverék kutya a 16. kerületben. Azóta az állatvédők több keresőcsapatot is szerveztek a megtalálásáért, de a sérült, ijedt állat úgy meg van rémülve, hogy mindig elszökik. Most egy élvefogó csapdával szeretnék befogni Rexit.

Harmadik napja kóborol gazdátlanul a 16. kerületben egy sharpei keverék kutya. Rexi egy nyaksérülés után az állatorvostól szökött meg, a Lokál már többször is foglalkozott a keresésével.


Fotó: Facebook

A “Szurkolók az állatkínzás ellen” nevű Facebook csoport kedden tette közzé az első felhívását, amiben Rexit keresik. ““Egy nyaksérült kutyust vittünk dokihoz,de úgy megijedt a rendelőből kijövő emberektől és kutyáktól, hogy kibújt a hámból és elszaladt!!” – írták.


S.o.S!!!! 16. Ker Szlovák út!!OSSZÁTOK!!Egy nyaksérült kutyust vittünk dokihoz,de úgy megijedt a rendelőből kijövő…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Dienstag, 27. Februar 2018

Azóta többször is megpróbálták megkeresni a sérült állatot, de mikor Rexi mindig elszaladt. Az állatvédők most új módszerhez folyamodnak, így arra kérnek mindenkit, hogy akinek van élvefogó csapdája segítsen nekik.

– Ismét segítséget kell kérnünk! A holnapi napra szeretnénk kölcsön kérni egy élvefogó csapdát Rexinek. Közepes termetű kutya. A csapdát nem hagyjuk felügyelet nélkül,az autóból jól látható helyre tennénk és addig várakoznánk a kocsiban csendben,amíg bele nem sétál. Tudjuk hogy melyik területen van,de ez a 3. nap,hogy sikertelenül próbáljuk befogni, ez a megoldás maradt csak.Osszátok kérlek,hogy holnap már ne az erdőben töltse az éjszakát..nagyon aggódunk érte – írták csütörtök este a Facebookon.

Sziasztok! Ismét segítséget kell kérnünk! A holnapi napra szeretnénk kölcsön kérni egy élvefogó csapdát Rexinek. Közepes…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Donnerstag, 1. März 2018

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Kimagasló évjáratú tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás.

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.