2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Miskolc

Folyamatosan erősödik a város gazdasága

Néhány hónap alatt több befektető és most egy osztrák bank is letelepedett a városban. Németország, Csehország, Szlovákia és Ausztria mellett Miskolcon is fiókot nyitott az Oberbank.

Az új bankfiók a Mindszent téren nyitotta meg kapuit december közepén. Az ausztriai székhelyű pénzintézet Magyarországon is országos lefedettségre törekszik. A hálózatnak a miskolci a 12. hazai fiókja.

Miskolcon nyitott fiókot az osztrák pénzintézet

A bank a lakossági ügyfelek mellett az Észak-Magyarországon működő vállalkozásoknak is teljes körű és személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokat kínál. Az ünnepélyes megnyitón Miskolc polgármestere, Kriza Ákos úgy fogalmazott: Miskolc gazdasága ma már kiemelkedik a térség városai közül. Egyre nagyobb az érdeklődés a város különböző fejlesztései iránt, és egyre több befektető keresi meg Miskolcot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.