2019. március 27., szerda
Hajnalka

Külföld

Forró olajjal öntötték le lányukat a muszlim szülők

A texasi San Antonióban a rendőrség letartóztatott egy muszlim házaspárt, akik többször megverték, majd forró étolajjal öntötték le a 15 éves lányukat, mert az nem volt hajlandó belemenni egy kényszerházasságba, amiért a szülők 20 ezer dollárt kaptak előlegbe a kiszemelt vőlegénytől – írja az Origó.

Maarib Al Hishmawit a bántalmazott fiatal még januárban szökött meg. Azóta rendőrők keresték, akik március közepén találtak rá a már 16 éves lányra. A tini mint kiderült, valójában a szülei terrorja elől menekült, akik kíméletlen módszerekkel próbálták belekényszeríteni a házasságba egy muszlim férfival. A szülők 20 ezer dollárral gazdagodtak volna, ha lányuk eleget tesz ígéretüknek, ugyanis az iszlám vallású férjjelölt ennyit ígért nekik.


A szülők úgy akarták jobb belátásra téríteni Maaribot, hogy többször is brutálisan megverték, majd forró étolajjal öntötték le.A verések következtében a lány legalább egyszer elvesztette az eszméletét – olvasható a tragikus eset az Origón.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghódítják a világot a magyar divattervezők

    Meghódítják a világot a magyar divattervezők

    Hatalmas érdeklődés övezte, és rendkívül pozitív visszajelzések követték a magyar kollekció bemutatóját a Milánói Divathéten. Nyolc magyar tervező egy magyar-olasz együttműködés keretében utazott a rendezvényre, amit több hónapos munka előzött meg, a Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjában.

  • 30 éves az Exxon Valdez-katasztrófa

    30 éves az Exxon Valdez-katasztrófa

    Az alaszkai Vilmos herceg-szorosban 1989. március 24-én a zátonyra futott az Exxon Valdez teherhajó, amelynek rakományából 42 millió liter olaj ömlött a tengerbe.