EUR: 322,36 Ft
CHF: 282,70 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Forró olajjal öntötték le lányukat a muszlim szülők

A texasi San Antonióban a rendőrség letartóztatott egy muszlim házaspárt, akik többször megverték, majd forró étolajjal öntötték le a 15 éves lányukat, mert az nem volt hajlandó belemenni egy kényszerházasságba, amiért a szülők 20 ezer dollárt kaptak előlegbe a kiszemelt vőlegénytől – írja az Origó.

Maarib Al Hishmawit a bántalmazott fiatal még januárban szökött meg. Azóta rendőrők keresték, akik március közepén találtak rá a már 16 éves lányra. A tini mint kiderült, valójában a szülei terrorja elől menekült, akik kíméletlen módszerekkel próbálták belekényszeríteni a házasságba egy muszlim férfival. A szülők 20 ezer dollárral gazdagodtak volna, ha lányuk eleget tesz ígéretüknek, ugyanis az iszlám vallású férjjelölt ennyit ígért nekik.


A szülők úgy akarták jobb belátásra téríteni Maaribot, hogy többször is brutálisan megverték, majd forró étolajjal öntötték le.A verések következtében a lány legalább egyszer elvesztette az eszméletét – olvasható a tragikus eset az Origón.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.