EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb XVI.kerület

Futópálya épül Mátyásföldön

Az Erzsébet-liget felújításának részeként az MLTC-sportpálya három futósávos rekortán futókörrel bővül idén tavasszal.

Ez a beruházás is része annak a 300 millió forintos támogatásnak, amit a kormánytól kapott a kerületünk, országgyűlési képviselőnk, Szatmáry Kristóf közbenjárásának köszönhetően. Mint az az országgyűlési képviselő, Kovács Péter polgármester, Ács Anikó, a körzet képviselője és Bíbok Tamás, az MLTC-sportpálya ügyvezetője által tartott tájékoztatón kiderült, a Panda Pont Mérnöki Iroda Kft. által tervezett sportlétesítményt a Tündérkert ’97 Kft. építi. A beruházás értéke  kicsivel meghaladja a 47 millió forintot, a pálya várhatóan április 16-ig elkészül.


Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.