EUR: 333,52 Ft
CHF: 305,24 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Belföld

Gaudi-Nagy: Megszületett a Jobbik őszödi beszéde

Gaudi-Nagy Tamás szerint Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő azon mondata, miszerint “az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz”, azt is jelentheti, hogy Mirkóczki és néhány társa korábban hazudott, vagyis ezt tekinthetjük akár a Jobbik őszödi beszédének is.

A párt volt országgyűlési képviselője a Magyar Idők csütörtöki számában hozzátette: azzal pedig, hogy a Jobbik akkori híveit nácinak nevezte, Mirkóczki “szembeköpte mindazokat a derék hazafiakat”, akik a 2006-os rendőrterror utáni nemzeti ellenállás tagjaként előremozdították a Jobbikot és kiemelték a törpepárt-létből. Ezek szerint az új Jobbik irányvonala már a 2009-es EP-választás fő jelszavát – Magyarország a magyaroké – is hazugságnak tekinti? – tette fel a kérdést Gaudi-Nagy Tamás.


Mirkóczki azon kijelentésére pedig, miszerint “Alföldi Róbert nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”, Gaudi-Nagy Tamás úgy reagált, ez egy balliberális irányba történő radikális változás, aminek már semmi köze ahhoz a gondolkodáshoz, amelyet azok vallottak, akiket most a Jobbik szóvivője az új potenciális szövetségesek felé való behódolás érdekében lenáciz és megtagad.

A lap mindezek után felidézi, hogy Vona Gábor pártelnök 2009-ben, egy lakossági fórumon azt mondta, “ha mi bejutunk a parlamentbe, mert sok ember ránk adja a szavazatát, az egy bizalom. És ha ezzel a bizalommal mi visszaélünk [.] akkor jöjjenek oda a Jobbik székházához, és tüntessenek, és égessék el a tagkönyveiket a jobbikosok.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás, ami 2015-ben elnyerte Az Év Legjobb Fehér Gyümölcsbora díjat.

 • Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Karácsony Gergely Budapest főpolgármestereként valószínűleg folytatná azt a migránsbarát politikát, amit Zugló vezetőjeként képviselt – mondta Hollik István kormányszóvivő.

 • Világsztárt fogadott Tarlós István

  Világsztárt fogadott Tarlós István

  A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra.